search
SerieTotaal tipt: Dit zijn de nieuwe toptitels op Disney+ volgens de recensenten van SerieTotaal
Series / Featured

SerieTotaal tipt: Dit zijn de nieuwe toptitels op Disney+ volgens de recensenten van SerieTotaal

Deze nieuwe series op Disney+ mag je niet missen volgens onze recensenten.

Van superheldenspektakel tot ziekenhuisdrama - op Disney+ kwamen er de laatste tijd veel nieuwe series uit van variërende kwaliteit. Gelukkig maken de recensenten van SerieTotaal voor jou het onderscheid tussen flop en top.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Disney+ van de afgelopen tijd.

The Bear seizoen 2 | 10 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Carmen Berzatto, een briljante chefkok, wordt gedwongen om terug te keren naar huis om zijn lokale familie broodjeszaak te runnen - de Original Beef of Chicagoland - na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie.

Recensie: "Het contrast tussen de hoge druk die de personages voelen en de rust die wordt genomen in de vertelling van het verhaal creëren een unieke kijkervaring. Dit komt het best tot zijn recht in de uitdieping van de personages en hun rariteiten. Het steengoede schrijf- en acteerwerk versterken dat alleen."

Lees de rest van de recensie.

Race | 12 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Met een kort CV, maar met veel passie begint Park Yoonjo aan een nieuwe baan, waar ze tot het uiterste moet gaan op zichzelf te bewijzen.

Recensie: "Race is... een vermakelijk zit. De wijze waarop het bedrijf omgaat met zijn medewerkers wekt enorme verbazing. Alleen daarom al is dit K-drama een openbaring."

Lees de rest van de recensie.

The Resident seizoen 6 | 13 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Een groep artsen in het Chastain Memorial Hospital staat dagelijks voor persoonlijke en professionele uitdagingen.

Recensie: "Dit laatste seizoen van 'The Resident' brengt de meeste verhaallijnen tot een goed einde. Fans van de serie zullen zeker niet teleurgesteld zijn, al was het leuk geweest om wat meer oude gezichten te zien."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen