search
Nerds opgelet! Repeterende fout ontdekt in 'The Big Bang Theory', Sheldon zou hier compleet gek van worden
Series / Featured

Nerds opgelet! Repeterende fout ontdekt in 'The Big Bang Theory', Sheldon zou hier compleet gek van worden

'The Big Bang Theory' was in haar introfilmpje helaas niet volledig foutloos

The Big Bang Theory ging over een groep nerds die alles nogal nauwgezet bekeken en de nodige kennis hadden van allerlei onderwerpen. De showrunners gaven aan dat hun publiek ook verwachtte dat de dialogen tussen de hoofdrolspelers ook daadwerkelijk moesten kloppen omdat het 'nerdy' publiek het anders echt niet zou accepteren.

Toch is er, ondanks de kritische insteek van de makers, een fout geslopen in The Big Bang Theory. Het gaat hierbij om de opening credits van de serie.

Credits


De fans van de serie zullen allemaal de tijdslijn herkennen die tijdens het intro muziekje van de serie over de onderrand van het scherm beweegt. Hier blijkt toch echt een foutje in te zijn geslopen: wanneer het de periode van 90.000 voor Christus bereikt, wordt er een jaar weergegeven als 91.0009 voor Christus. Een beetje muggenzifterij wellicht, maar dit had toch echt 91.000 voor Christus moeten zijn.

Deze fout schijnt pas na 10 jaar opgemerkt te zijn door een scherpe fan en The Big Bang Theory heeft moeten toegeven dat zij helaas niet compleet foutloos was.

Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen