search
'Shazam!'- en 'Chuck'-ster diep door het stof na misplaatste grap over stakingen in Hollywood
Series / Nieuws

'Shazam!'- en 'Chuck'-ster diep door het stof na misplaatste grap over stakingen in Hollywood

Het was volgens hemzelf een grap die absoluut niet bedoeld was als dat velen interpreteerde.

Als bekend persoon in Hollywood lig je natuurlijk onder een enorm vergrootglas. Niet heel slim om dan grappen te maken die weleens verkeerd over kunnen komen. Acteur Zachary Levi overkwam het en komt daar nu op terug.

Hij maakte vorige maand namelijk een grap over de stakingen van de vakbonden WGA en SAG-AFTRA, die inmiddels al maanden bezig zijn met onderhandelingen, dat hij de regels omtrent de stakingen maar dom vindt.

Even de boel rechtzetten


In een reactie vertelt Levi: "Het nieuws is tot mij gekomen dat een opmerking die ik maakte uit zijn context getrokken wordt. Laat mij duidelijk zijn. Ik sta volledig achter mijn vakbond, de WGA, en de staking."

Hij vervolgt: "Ik blijf een uitgesproken criticus van het systeem van uitbuiting waar wij artiesten aan onderhevig zijn sinds ik begon te werken in deze industrie 25 jaar geleden. De staking is nodig om onszelf, onze schrijvers en iedereen betrokken in de industrie te beschermen."

Sensationalisten lopen er mee weg


De grap in kwestie maakte hij vorige maand op de Comic Con Manchester waar hij zijn werk aan het promoten was, maar half grappend vertelde hij dat dit volgens de regels niet was toegestaan. Kijk hieronder het fragment.



Levi nog eens in andere tijden zien? Kijk alle afleveringen van Chuck op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen