search
'Suits' was niet alleen serieus bewijst deze video: Mike en Harvey gaan los
Series / Video/clip/featurette

'Suits' was niet alleen serieus bewijst deze video: Mike en Harvey gaan los

De advocatenserie 'Suits' is een knaller sinds deze op Netflix te zien is.

Suits (2011-2019) was in de VS destijds op de kabel te zien en nooit een grote hit. Nu streaming-platform Netflix de avonturen van Mike (Gabriel Macht) en Harvey (Patrick J. Adams) laat zien, weten ontzettend veel kijkers de serie te vinden.

Drie jaar na het einde is Suits dus een hit geworden. Het verhaal richt zich vooral op de vriendschap tussen Mike en Harvey, hetgeen Instagrammer Brian Kierney in een grappige video wist vast te leggen.

Addertje onder het gras


Harvey is stagiair bij het advocatenkantoor Pearson, Hardman en de gladde Mike is zijn patroon. Daarnaast ontwikkelen de twee een vriendschap. Kierneys video laat in het kort de dagelijkse omgang tussen de twee vrienden zien. Deze bestaat er voor een groot deel uit dat Mike Harveys kantoor binnenstormt. Dit is dan wel wanneer hij weer eens een zaak heeft gewonnen, dan wel om Harvey ergens op te wijzen. Suits wist op een humoristische manier de vriendschappelijke competitie tussen de twee mannen neer te zetten.

Wel zit hier een addertje onder het gras. Mike heeft de scherpe Harvey weliswaar aangenomen, maar de laatstgenoemde heeft nooit rechten gestudeerd, laat staan aan de prestigieuze Harvard Universiteit. De twee besluiten om dit 'detail' geheim te houden voor hun werkgevers. Het is in deze context dat de patroon en zijn stagiair hun reputatie op weten te bouwen als New Yorkse topadvocaten.

Kijk Suits op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen