search
Onverwachte hint over een 'spin-off' van het zo succesvolle 'Sex Education'?
Series / Nieuws

Onverwachte hint over een 'spin-off' van het zo succesvolle 'Sex Education'?

Maker Lauren Dunn heeft aangegeven dat er mogelijk meer in het vat zit na 'Sex Education'.

Op 21 september van de komende maand zal het vierde en laatste seizoen van Sex Education beschikbaar worden gesteld op Netflix. De door de fans zo geliefde personages zullen voor een laatste keer met elkaar worden verenigd.

Hoewel dit het laatste seizoen is, is het nog niet zeker dat we de personages hierna nooit meer in actie zullen zien. De maker van de serie, Lauren Dunn, heeft aangegeven dat er mogelijk een spin-off in het vat zit. "Ik ga eerst zeker een lange pauze nemen. Maar Moordale is een rijke wereld en ik schrijf graag verhalen over jongeren. Dus ik zie absoluut potentieel om deze wereld verder te verkennen," aldus Dunn.

Plot seizoen 4


Het vierde seizoen zal een andere toon aanslaan dan de eerdere seizoenen. In het laatste derde seizoen zagen we dat de Moordale Highschool haar deuren sloot en Maeve is vertrokken naar de Verenigde Staten.

In het vierde seizoen zal het verhaal zich dus op meerdere plekken in de wereld moeten gaan afspelen en daarbij vertrekken er ook de nodige acteurs.
Simone Ashley (Olivia), Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily), zullen niet terugkeren in het laatste seizoen.

Kijk de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen