search
'Good Omens' gaat veel worden, maar van een ding zijn we verzekerd
Series / Nieuws

'Good Omens' gaat veel worden, maar van een ding zijn we verzekerd

Gaiman beantwoordt fanvragen op zijn Tumblr-blog en heeft iedereen van een ding verzekerd.

Het huidige seizoen van Good Omens heeft als een malle gescoord, maar bood geen afronding van het verhaal. De co-schrijver van het boek legde uit dat het verhaal van Crowley (David Tennant) en Aziraphale (Michael Sheen) bewust gepland is.

Zo bevestigt Gaiman dat seizoen 3 het verhaal zal afronden. Mocht Prime Video toch besluiten om geen derde seizoen te laten filmen, dan schrijft hij gewoon een boek.

Kijkers trekken


In eerste instantie gingen de makers voor nog twee seizoenen, maar kregen slechts toestemming voor seizoen 2. Op zijn blog zei de schrijver hierover het volgende: "Het verhaal is ruim vooruit gepland. Het tweede seizoen is dusdanig gefilmd dat we op een natuurlijke manier het verhaal in seizoen 3 kunnen voortzetten. Prime Video gaf in eerste instantie geen akkoord voor een derde seizoen, we zouden eerst genoeg kijkers moeten trekken".

Dat het met de kijkcijfers goed zit is inmiddels duidelijk. Jammer genoeg zijn kijkcijfers niet altijd een garantie dat een serie verlengd wordt. In dat geval hoeven de fans zich echter geen zorgen te maken. Gaiman is vastbesloten om het verhaal af te maken, en mocht dit op het scherm niet lukken dan komt er een boek. Het hemelse verhaal zal dus afgerond worden ongeacht wat hogerhand besluit.

Good Omens is op Prime Video te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen