search
Bioscoophit met Tom Hanks direct op eerste plaats in Netflix Top 10
Films / Nieuws

Bioscoophit met Tom Hanks direct op eerste plaats in Netflix Top 10

Vanaf woensdag 9 augustus is het mogelijk om 'A Man Called Otto' te streamen bij Netflix. Iedereen heeft dat massaal gedaan want de dag erna stond hij gelijk op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

De ontroerende en aangrijpende film met Tom Hanks duurt iets meer dan twee uur. Velen die hem al gezien hebben, geven aan dat deze minuten het allemaal waard zijn om te kijken.

Stream de film van regisseur Marc Foster nu bij Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een later moment.

In de film


In A Man Called Otto zien we naast Hanks onder anderen Mariana Trevino, Rachel Keller, Mack Bayda, Cameron Britton, Peter Lawson Jones en Juanita Jennings.

Synopsis


In de film volgen we Otto Anderson, een norse man die na het overlijden van zijn vrouw chagrijnig en depressief geworden is. Hij heeft vastgeroeste gewoonten, houdt de buurt in de gaten en maakt ruzie met zijn buren.

Wanneer er een druk en jong gezin naast hem komt wonen, verandert alles. Hij krijgt te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk weet er een soort van vriendschap te ontstaan die het leven van Otto op zijn kop zet.



Een lach en een traan


De critici op Rotten Tomatoes scoren de film gezamenlijk 70%. Een van de critici zegt, "Als Tom Hanks er niet was geweest, zou 'A Man Called Otto' een saai verhaal kunnen zijn over het doorzettingsvermogen van een knorrige man tegen de elementen die hem proberen neer te halen. Maar het is dankzij Hanks dat de film slaagt." Het publiek bij de site geeft de film een mooie score van 97%. Op IMDb weet de film een 7.5/10 te halen.

"Een geweldige film over een brompot, die gespeeld wordt door een uitstekende Tom Hanks. De film lijkt een beetje op de film van Clint Eastwood die ook zo'n narrige karikatuur speelde. De film heeft een lach en traantje. Zeker een aanrader." vertelt Luudje10 op de site van MovieMeter. Daar scoort de film een 3.49/5.

Netflix


Voeg je bij de rest van de mensen die de film al gezien hebben door de film te streamen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen