De geruchten worden steeds sterker: gaat de vrouw van Prins Harry, Meghan Markle, terugkeren als actrice?

De geruchten rondom een eventuele terugkeer van Meghan Markle als actrice zwellen aan.

Bas de Kramer, 14-08-2023 22:22

De serie Suits wordt internationaal nog altijd zeer goed bekeken op Netflix. Veel van het succes van de serie is natuurlijk te danken aan de deelname van Meghan Markle.
Markle, tegenwoordig de hertogin van Sussex, verscheen in 108 afleveringen van de serie voordat ze in 2017 vertrok en met prins Harry trouwde.

Acteercarrière?

Nu ze door de strubbelingen in het Britse Koningshuis niet meer als echte 'royal' actief is, gaat het gerucht dat het hervatten van haar acteercarrière echt wel een optie is.

Eerder werd door het Hollywood-agentschap WME begin dit jaar gesteld: "Acteren zal geen aandachtsgebied zijn, Meghan Markle zal niet terugkeren voor de camera en zal haar carrière als actrice niet hervatten".

Geruchten

Er doen inmiddels geruchten de ronde dat Markle misschien van gedachten is veranderd. "Dat is allemaal in een klap veranderd met het hernieuwde succes van Suits", aldus een senior studiomanager."Houd van haar of haat haar, mensen kunnen geen genoeg van haar krijgen en haar adviseurs bij WME zijn zich er volledig van bewust dat ze nu A-List-sized salarissen kan krijgen voor alle film- of tv-projecten waarin ze wil optreden."

Verzilveren

"Haar adviseurs vertellen haar dat ze nog nooit in een betere positie is geweest om haar roem te verzilveren met nieuwe projecten voor de camera, gezien de ongelooflijke vraag van fans om haar oude show 'Suits' te zien."

Zie haar schitteren in Suits op Netflix.
Lees meer over: suits, meghan markle, prins harry, netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in