Marvels 'Luke Cage' vindt schurk in Alfre Woodard

Marvels 'Luke Cage' vindt schurk

Ze zou uitgroeien tot Black Mariah, ook een tegenstander van Iron Fist.

Door onze nieuwsredactie, 23 augustus 2015 13:00

De ooit voor een Oscar genomineerde actrice Alfre Woodard (Memphis Beat, The Last Ship) zal een belangrijke rol gaan spelen in Netflix/Marvels derde superheldenserie Luke Cage. Volgens Deadline gaat ze het personage Minetta spelen: een krachtige vrouw in de lokale politiek en ze zal het leven van Luke Cage beïnvloeden.
Volgens Variety zal ze vermoedelijk uiteindelijk ook de rol gaan invullen van Black Mariah, de belangrijke tegenstander van zowel Cage als Iron Fist in de comics van Marvel.

In Neflixs Luke Cage, waarin de titelrol wordt vervuld door Mike Colter, zien we een onterecht veroordeelde man die - nadat hij superkrachten krijgt door een gesaboteerd experiment - uit de gevangenis vlucht en een huur-superheld wordt. Cage maakt zijn debuut overigens in Jessica Jones.

Nog dit jaar verschijnt Jessica Jones op Netflix. Volgend jaar is het de beurt aan minimaal Luke Cage. Daarna volgen er series rond Iron Fist en het superheldenteam The Deffenders.

Bron: Deadline

Lees meer over: luke cage, mike colter, jessica jones, netflix, marvel, Alfre Woodard, Memphis Beat, The Last Ship, 2016, Black Mariah

Informatie over de serie: Luke Cage

Populair nieuws