Plotselinge wending in 'Only Murders in the Building' met de mogelijke dood van een hoofdpersonage

Deze potentiële dood van een geliefd hoofdpersonage zal iedereen versteld doen staan.

Adrienne Koolen, 14-08-2023 12:23

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Natuurlijk worden er mensen vermoord in Only Murders in the Building. Dat wordt letterlijk verklapt in de titel, maar toch zal deze potentiële dood iedereen naar adem laten snakken. Zou dit werkelijk zo slecht kunnen aflopen?
In seizoen 3 probeert het iconische trio van Charles Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putman (Martin Short) en Mabel Mora (Selena Gomez) opnieuw een complex mysterie op te lossen.

Een complexe moord

Het is aan hen om te ontdekken wie de bekende acteur Ben Glenroy (Paul Rudd) heeft vermoord. Dit blijkt niet zo simpel, aangezien de acteur heel wat vijanden heeft gemaakt tijdens Olivers nieuwe toneelstuk Death Rattle.


Er is geen twijfel over mogelijk dat de moordenaar van Ben onthuld gaat worden, maar er is nog een ander mysterie dat veel zorgwekkender is.

Een slechte gezondheid

Oliver is namelijk in een slechte staat na zijn toneelstuk en kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Zou dit het einde kunnen betekenen voor de altijd optimistische Oliver?

Bekijk hieronder de trailer en stream Only Murders in the Building op Disney+.Lees meer over: Only Murders in the Building, Selena Gomez, Martin Short, Steve Martin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in