search
'American Horror Story' seizoen 12 krijgt gruwelijke poster én releasedatum
Series / Posters

'American Horror Story' seizoen 12 krijgt gruwelijke poster én releasedatum

'American Horror Story: Delicate' komt héél gauw onze kant op.

Na de recente publicatie van een teaser komen de makers van American Horror Story nu met een gruwelijke poster voor het langverwachte twaalfde seizoen. Ook hebben ze de releasedatum gedeeld voor het eerste deel van het seizoen.

In de lange traditie van anthologieserie American Horror Story zal ook dit seizoen weer op zichzelf staan als een griezelige miniserie, waarin nieuwe personages worden geïntroduceerd binnen hetzelfde enge horroruniversum.

American Horror Story: Delicate
Met de titel American Horror Story: Delicate grijpt de serie terug op de roman 'Delicate Condition' van Danielle Valentine. De roman is net uit, en is een "aangrijpende thriller is over een vrouw die ervan overtuigd raakt dat een sinister figuur alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat haar zwangerschap nooit plaatsvindt."

Bekijk op instagram

Op de vrijgegeven poster is al te zien dat deze zwangerschap andere wendingen zal nemen dan de meeste - hopelijk niet met dezelfde afloop als Rosemary's Baby?

Cast


In dit seizoen zal niemand minder dan Kim Kardashian verschijnen, samen met de ondertussen welbekende Emma Roberts, Cara Delevingne en Michaela Jaé Rodriguez.

De rol voor Kim Karashian is speciaal voor haar geschreven door Halley Feiffer, die betrokken is bij de serie als schrijver en showrunner.

Release


American Horror Story: Delicate zal op 20 september uitkomen met de eerste helft van de afleveringen.In de VS wordt de serie uitgebracht door FX, en in Nederland zal het twaalfde seizoen hoogstwaarschijnlijk te zien zijn bij Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen