search
'Stranger Things'-ster is er klaar mee: liever een toekomst zonder de hitserie
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster is er klaar mee: liever een toekomst zonder de hitserie

Het was volgens haar een prachtig avontuur maar de tijd is gekomen om afscheid te nemen.

Eén van de allergrootste series op Netflix maakt zich op voor het allerlaatste seizoen en hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown vindt het nu een goed moment om afscheid te nemen van Stranger Things.

Brown speelde vanaf het eerste uur al de rol van Eleven, een jong meisje met uitzonderlijke gaven. De actrice was nog maar 12 jaar oud toen de serie begon en kijkt nu uit naar een toekomst zonder Stranger Things.

Tijd voor eigen leven


In een interview vertelt Brown: "Ik denk dat ik er klaar voor ben. Het is zo'n groot deel van mijn leven geweest, maar het is net als afstuderen van de middelbare school. Je bent dankbaar voor de tijd die je hebt gehad, maar het is tijd om je eigen leven te leiden."

Ze is overigens niet de enige die klaar is voor een nieuw avontuur. Acteur David Harbour, die de rol van Jim Hopper speelt, kijkt ook uit naar de grote finale, maar wel met enige melancholie. Na bijna negen jaar met zijn collega's te hebben gewerkt is het volgens hem tijd om andere dingen te doen.

Haal de zakdoeken er alvast bij


Het vijfde en laatste seizoen wordt er een met emotionele hoogtepunten. Makers van de serie The Duffer Brothers vertellen dat toen ze het idee voor seizoen vijf aan de grote bazen van Netflix vertelde er een aantal moesten huilen, die dat voorheen nooit deden.



Voorlopig kunnen we in ieder geval nog uitkijken naar een nieuw seizoen Stranger Things. Kijk alle vier de seizoenen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen