Start tweede seizoen van absolute kijkcijferhit op HBO Max slaat wederom in als een bom

Het nieuwe seizoen van 'Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty' scoort uitstekend op HBO Max

Bas de Kramer, 09-08-2023 23:11

Het tweede seizoen van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is zeer succesvol. De eerste aflevering van het tweede seizoen is nog maar net beschikbaar op HBO Max en wordt gelijk geweldig goed bekeken.
De serie gaat over de opkomst van de basketbalploeg Los Angeles Lakers in de jaren 80. Earvin 'Magic' Johnson groeide uit tot DE grote ster van het team. In de serie wordt de opkomst van 'Magic' en zijn 'Lakers' op indringende wijze gevolgd.

Tweede seizoen

In het eerste seizoen kon de basketbalploeg van de Los Angeles Lakers met hoofdrolspeler 'Magic' Johnson hun eerste kampioensring ophalen, het tweede seizoen gaat gewoon verder daar waar het eerste seizoen gestopt was, maar het tempo van de serie gaat wel flink omhoog.

De serie heeft nog altijd een buitengewone sterke cast met onder andere John C. Reilly, Quincy Isaiah (hij speelt de ster 'Magic'), Jason Clarke en Adrien Brody.

Sterk

Het eerste seizoen van de serie was buitengewoon sterk, dus het is altijd maar even de vraag of dit in een volgend seizoen kan worden vastgehouden. De eerste aflevering van het tweede seizoen stelde ons in ieder geval zeker niet teleur.

Kijk de serie hier op HBO Max.
Lees meer over: winning time, los angeles lakers, adrien brody, quincy isaiah

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie