search
Start tweede seizoen van absolute kijkcijferhit op HBO Max slaat wederom in als een bom
Series / Nieuws

Start tweede seizoen van absolute kijkcijferhit op HBO Max slaat wederom in als een bom

Het nieuwe seizoen van 'Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty' scoort uitstekend op HBO Max

Het tweede seizoen van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is zeer succesvol. De eerste aflevering van het tweede seizoen is nog maar net beschikbaar op HBO Max en wordt gelijk geweldig goed bekeken.

De serie gaat over de opkomst van de basketbalploeg Los Angeles Lakers in de jaren 80. Earvin 'Magic' Johnson groeide uit tot DE grote ster van het team. In de serie wordt de opkomst van 'Magic' en zijn 'Lakers' op indringende wijze gevolgd.

Tweede seizoen


In het eerste seizoen kon de basketbalploeg van de Los Angeles Lakers met hoofdrolspeler 'Magic' Johnson hun eerste kampioensring ophalen, het tweede seizoen gaat gewoon verder daar waar het eerste seizoen gestopt was, maar het tempo van de serie gaat wel flink omhoog.

De serie heeft nog altijd een buitengewone sterke cast met onder andere John C. Reilly, Quincy Isaiah (hij speelt de ster 'Magic'), Jason Clarke en Adrien Brody.

Sterk


Het eerste seizoen van de serie was buitengewoon sterk, dus het is altijd maar even de vraag of dit in een volgend seizoen kan worden vastgehouden. De eerste aflevering van het tweede seizoen stelde ons in ieder geval zeker niet teleur.

Kijk de serie hier op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen