search
Eerste beelden uit het langverwachte vervolg op 'Band of Brothers': 'Masters of the Air'
Series / Nieuws

Eerste beelden uit het langverwachte vervolg op 'Band of Brothers': 'Masters of the Air'

Wat moeten we lang wachten, maar wat hebben we er een zin in: 'Masters of the Air'

Masters of the Air is de langverwachte opvolger van Band of Brothers en The Pacific en wordt geproduceerd door grootheden Tom Hanks en Steven Spielberg. De verwachtingen voor deze nieuwe serie lijken, hoe langer het duurt, alleen maar hoger en hoger te worden.

De serie gaat over de 'Easy Company', een divisie binnen de luchtmacht van het Amerikaanse leger, die in de tweede helft van WO2 een grote rol speelde in de oorlog. De serie zal ons het verhaal laten zien van de dappere geallieerde vliegeniers die in de lucht vochten tegen de Duitsers.

Wanneer dan toch?


De verwachting was in eerste instantie dat de serie dit voorjaar te bekijken zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval. Vanuit Apple TV+ wordt aangegeven dat de serie nog altijd voor 2023 op de rol staat. We hebben echter nog geen enkele aanwijzing dat de serie binnenkort verschijnt en vrezen dus dat we tot diep in de herfst zullen moeten wachten. Ook hadden we tot dusver nog helemaal geen beelden van de serie kunnen zien.

Op IMDb werd in eerste instantie aangegeven dat de serie op 2 november 2023 zou starten, vervolgens werd dit september en nu is een datum helemaal verwijderd. Geen enkel idee dus wanneer we kunnen gaan kijken. Op zoek naar de eerste beelden van de serie stuiten wij recentelijk dan toch op de onderstaande beelden die door een fan achter elkaar zijn gezet en die ons eindelijk een eerste idee geven van hoe de serie eruit gaat zien:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen