Opnames voor DE nieuwe scifi-serie van 2023 van Netflix bijna afgerond!

Deze scifi moet de hitserie worden van Netflix!

In de loop van 2023 komt deze nieuwe scifi-serie dan eindelijk op Netflix.

Bas de Kramer, 13 november 2022 13:38

Sinds september 2020 zijn David Benioff en D.B. Weiss, zeer bekend van Game of Thrones bezig met het ontwikkelen van een nieuwe scifi-serie: The Three Body Problem over het eerste contact van de mens met buitenaardse wezens.

De productie van deze nieuwe hitserie begon uiteindelijk op 8 november 2021 en wordt opgenomen in zowel het Verenigd Koninkrijk en China. De opnames zijn momenteel bijna afgerond.

In een officieel persbericht gaven Benioff en Weiss hun commentaar op het bewerken van deze Chinese boekenreeks: “De trilogie van Liu Cixin is de meest ambitieuze sciencefictionserie die we hebben gelezen, en neemt lezers mee op een reis van de jaren zestig tot het einde der tijden, van het leven op aarde tot de verre randen van het universum. We kijken ernaar uit om de komende jaren van ons leven dit verhaal in een tv-serie tot leven te brengen.”

Als uitvoerende producenten zijn ook Star Wars en Knives Out-regisseur Rian Johnson en acteurs Brad Pitt en Rosamund Pike verbonden aan het scifi-project.

De opnames zullen dit jaar worden afgerond en de serie zal volgend jaar verschijnen op Netflix.
Bron: whats-on-netflix.com

Lees meer over: the three body problem, weiss, benioff, netflix, brad pitt

Populair nieuws