search
Beef 2.0: keert deze heerlijk absurde Netflix-hit terug in totaal andere vorm?
Series / Nieuws

Beef 2.0: keert deze heerlijk absurde Netflix-hit terug in totaal andere vorm?

Maker Lee Sun Jin over de toekomst van de Netflix-serie en welke vorm deze krijgt.

Met 86% publiekswaardering op Rotten Tomatoes en uitstekende kritieken is Beef een serie om van te smullen. In gesprek met The Hollywood Reporter liet regisseur en maker Lee Sun Jin zich uit over de toekomst van de serie.


Hij onthult dat zijn visie is veranderd vergeleken met het originele idee voor Beef. In plaats van een zogeheten anthology, waarin je in ieder seizoen andere personages hebt, wil hij het verhaal van Danny (Steven Yeun) en Amy Lau (Ali Wong) voortzetten.

Verknocht geraakt


Hij zorgde ervoor dat het verhaal een mooie afronding had in verband met het feit dat hij akkoord voor slechts een seizoen had. Lee Sun Jin is echter dusdanig verknocht geraakt aan de hoofdpersonages dat hij hun verhaal wil voortzetten.

Lee Sun Jin: "Ik zou het [meer seizoenen] geweldig vinden. Ik vind Danny en Amy toppers maar ook heb ik een geweldige crew met wie ik koste wat kost wil blijven samenwerken. Het is lastig om er meer over te zeggen aangezien er momenteel niks geschreven wordt en voor de rest alles stilligt. Hopelijk komt de AMTP [de organisatie voor filmstudio's die met de SAG-AFTRA in de clinch ligt] snel tot bezinning".

Je kunt Beef streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen