search
Echte "verkrachter" uit Netflix-hitserie 'Beef': wat vinden de andere acteurs?
Series / Nieuws

Echte "verkrachter" uit Netflix-hitserie 'Beef': wat vinden de andere acteurs?

Des te groter de serie, des te groter het vergrootglas waar acteurs onder komen te liggen.

De nieuwe serie Beef is momenteel enorm populair alleen had Netflix de controverse over David Choe, een van de acteurs uit de serie, liever niet gehad. Collega's Steven Yeun en Ali Wong reageren nu op de ongewenste uitspraken van Choe.

In een podcast uit 2014 vertelde de 46-jarige acteur dat hij ooit een vrouwelijke masseuse had aangeraakt en haar gevraagd om een seksuele handeling bij hem uit te voeren. Zijn medespelers laten weten dat zijn uitspraken onmiskenbaar pijnlijk zijn en extreem problematisch, maar dat hij wel zijn best doet om aan zichzelf te werken.

Afkeuring vol superlatieven


In een gezamenlijk statement delen The Walking Dead-ster Yeun, uitvoerend producent van Beef Lee Sung Jin en actrice Wong hun afkeuring die gepaard gaat met veel superlatieven. Het was voor hen vooral ook teleurstellend omdat het verhaal op zich gefabriceerd was. Het voorval waar Choe over sprak heeft namelijk nooit plaatsgevonden.

Hun statement luidt: "Het verhaal dat David Choe negen jaar geleden verzon is onmiskenbaar kwetsend en extreem problematisch. We keuren dit verhaal in geen enkel opzicht goed en we begrijpen waarom het zo verontrustend is. We hebben gezien dat hij het afgelopen decennium hulp heeft gezocht om aan zijn mentale gezondheid te werken.

Kijk alle afleveringen van Beef op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen