search
Waar was in 'Seinfeld' plots Elaine's droogkomische vriendje David Pubby gebleven?
Series / Nieuws

Waar was in 'Seinfeld' plots Elaine's droogkomische vriendje David Pubby gebleven?

Zijn droge humor en iconische uitspraak "That's Right" maakte hem geliefd onder de fans.

Gedurende de negen hilarische seizoenen van Seinfeld waren de vele romantische uitstapjes van Elaine een geliefd thema bij de kijkers, waarbij het personage David Puddy met kop en schouders boven zijn concurrentie uitstak. Maar waardoor verdween 'Mister That's Right' plotseling?

De partner van Elaine werd gespeeld door de gespierde Patrick Warburton. Het personage maakte furore met zijn droge humor en kenmerkende uitspraak 'That's Right', waardoor de fans hem al gauw in hun hart sloten.

Verdwenen


Na seizoen 6 verdween Puddy echter volledig uit de serie. Dit kwam door een vervelende samenkomst van professionele verplichtingen en onvoorziene ontwikkelingen. Warburton moest namelijk zijn tijd besteden bij een andere sitcom, Dave's World.



Hierdoor kon de acteur voor twee seizoenen niet zijn (geschminkte) gezicht laten zien op de set van Seinfeld. Pas in het negende en laatste seizoen keerde hij terug.

Het laatste seizoen


De gelegenheid van de terugkeer van een ex zorgde nog voor een leuke dynamiek tussen Elaine en Puddy tijdens het laatste seizoen. Daarmee maakte hij zijn langere afwezigheid toch nog een beetje goed.



Was zijn uitstapje naar Dave's World het waard? Oordeel zelf of de serie de moeite waard is en bekijk op YouTube de pilotaflevering. Liever toch Seinfeld? Check hieronder dan een compilatie met de beste momenten met Puddy.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen