search
Anakin is te zien in 'Ahsoka', maar wanneer maakt hij zijn opwachting?
Series / Nieuws

Anakin is te zien in 'Ahsoka', maar wanneer maakt hij zijn opwachting?

Deze aankondigingen zouden wel eens aanwijzigingen kunnen bevatten omtrent Anakins terugkeer.

Maker Dave Filoni heeft de relatie tussen Anakin Skywalker (Hayden Christensen) en zijn padawan Ahsoka (Rosario Dawson) eerder uitgediept in Star Wars: The Clone Wars en Star Wars: Rebels. De twee worden herenigd in Ahsoka en fans menen te weten wanneer dit ongeveer gebeurt.

Het fandom speculeert dat het om aflevering 5 gaat naar aanleiding van twee dingen. Star Wars Net bericht namelijk dat een Star Wars-special te zien zal zijn op Disney+ getiteld Master and Apprentice: A Special Look at Ahsoka. Dit is een aantal dagen na aflevering 5, waarvan ook nog eens bekend is dat Dave Filoni zelf deze zal regisseren.

Belangrijke gebeurtenissen


Filoni staat er om bekend dat hij afleveringen voor zijn rekening neemt waarin belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden. Zo regisseerde hij de aflevering van The Mandalorian waarin Ahsoka haar opwachting maakt. Daarnaast nam hij de aflevering in The Book of Boba Fett voor zijn rekening, waarin we naast Ahsoka ook Luke Skywalker, R2-D2, en Cad Bane te zien krijgen.

De special is vanaf 15 september te streamen, hetgeen drie dagen na aflevering 5 is. De keuze voor deze datum is vanuit die hoek bewust gemaakt. Nadat de kijkers de twee personages weer samen hebben gezien zal de special hun geschiedenis verder uitdiepen.

De eerste twee afleveringen van Star Wars: Ahsoka zijn vanaf 23 augustus te zien op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen