search
Deze grote A-ster durfde gastrol in 'The Big Bang Theory' niet aan
Series / Nieuws

Deze grote A-ster durfde gastrol in 'The Big Bang Theory' niet aan

Sandra Bullock zei beleefd af, maar volgens het geruchtencircuit was ze bang om onderdeel te worden van de controverse rondom de serie.

In The Big Bang Theory kwamen de nodige bijzondere gastrollen langs, denk bijvoorbeeld aan Stephen Hawking en Elon Musk! Eén van de grootste sterren die een rolletje weigerde in één van de afleveringen is Hollywood-ster Sandra Bullock.

Op een gegeven moment wilde men Bullock in de serie halen om wat scènes te spelen met de nerd Raj Koothrappali. Raj stond erom bekend dat hij een grote crush op Sandra Bullock had en daar werden door de seizoenen heen de nodige grappen over gemaakt. Het had dus erg leuk geweest als juist Bullock de gastrol had geaccepteerd.

Bullock kon niet


Steve Holland, uitvoerend producent van de serie, benaderde Bullock: “We waren er erg enthousiast over, maar we kregen een beleefde afwijzing omdat ze een film aan het opnemen was en niet beschikbaar was.”. In het geruchtencircuit wordt verondersteld dat Bullock niet mee wilde doen uit angst voor de controverses die soms om de serie heen hingen.

Vervolgens strikten ze Sarah Michelle Gellar voor de rol en werd zij de 'date' van Raj tijdens de zeer geslaagde aflevering over de Nobelprijsuitreiking van Sheldon en Amy.

Bekijk op instagram


Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen