search
Premièredatum 'Frasier'-revival officieel bekendgemaakt
Series / Nieuws

Premièredatum 'Frasier'-revival officieel bekendgemaakt

Vanaf deze datum is Frasier Crane toch echt terug in een nieuwe levensfase.

Het heeft behoorlijk lang geduurd om het vervolg te ontwikkelen. De makers waren maar liefst zeven jaar bezig om alles rond te krijgen. Vanaf deze datum is Frasier weer te zien.

Op 12 oktober is het zover en is Frasier te streamen op het Amerikaanse platform Paramount+. Dit seizoen bestaat uit 10 afleveringen en speelt zich af in de stad Boston.

Spin-off van een spin-off


Naast Frasier zelf zien we natuurlijk ook zijn zoon Freddy (Jack Cutmore-Scott) en zijn goede vriend Alan (Nicholas Lyndhurst). Verder zijn Lilith (Bebe Neuwirth) en Roz (Peri Gilpin) ook weer van de partij. Broer Niles keert voorlasnog niet terug aangezien David Hyde Pierce niet geïnteresseerd was om de rol nogmaals te spelen.

Grammar zelf ziet de serie niet zozeer als een reboot, maar meer een "derde akte". Grammar: "Je ziet een aantal vertrouwde gezichten maar ook een aantal nieuwe gezichten om aan gehecht te raken. Het is niet echt een reboot, maar een nieuwe spin-off. De spin-off van een spin-off".

Wanneer in Nederland te zien?


Frasier is vanaf 12 oktober in de VS op Paramount+ te zien. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en wanneer deze naar Nederland komt. Wel kun je de oorspronkelijke serie bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen