search
Tijd voor het meest irritante tv-koppel om er een punt achter te zetten?
Series / Nieuws

Tijd voor het meest irritante tv-koppel om er een punt achter te zetten?

De kijkers zijn nooit te spreken geweest over dit romantische tweetal.

Seizoen 2 van Sex and the City: And Just Like That is inmiddels in volle gang. De reboot krijgt van menigeen de wind van voren. In hun streven om maar inclusief te zijn komt een en ander nogal verkrampt over naar de mening van velen.

Dit geldt vooral voor Miranda's (Cynthia Nixon) relatie met haar partner Che (Sara Ramírez). De non-binaire komiek lijkt eerder op een parodie dan op een echt persoon, maar dit is niet de voornaamste reden.

Elk mogelijk stereotype


Che's personage wordt als tweedimensionaal ervaren, en werkelijk ieder stereotype over woke zijn komt langs in de serie. Daarnaast benoemden mensen die zelf non-binair zijn het feit dat iedereen maar op zijn tenen loopt om Che niet te beledigen. Twitteraar Antonio C. tegen de New York Post: "Non-binaire mensen zijn echt geen sneeuwvlokjes".

Mondjesmaat


Hoewel dit storend is, is de voornaamste reden dat Miranda zichzelf niet meer is. Dat zij een niet-heteroseksuele relatie heeft is niet het probleem, maar het feit dat de assertieve advocate zich in allerlei bochten wringt om het Che naar de zin te maken.

Miranda doet in niets meer denken aan de stevige vrouw die in de oorspronkelijke serie zelf een huis kocht. In plaats daarvan doet zij vrijwel alles om het haar partner naar de zin te maken, terwijl de laatstgenoemde maar mondjesmaat teruggeeft.

Geen goede start


De relatie begon als een affaire waarbij Miranda haar man Steve (David Eigenberger) bedroog. Het begin was duidelijk niet bepaald positief en dit is niet echt veranderd wat de kijkers betreft. Het feit dat het rommelt tussen Miranda en Che zal menig fan om die reden een gevoel van opluchting geven.

Kijk Sex and the City: And Just Like That op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen