search
Keiharde actiefilm weet opnieuw een mijlpaal te bereiken bij Netflix
Films / Nieuws

Keiharde actiefilm weet opnieuw een mijlpaal te bereiken bij Netflix

'Extraction 2' is net als zijn voorganger een groot succes voor Netflix. De film wordt nog veel gestreamd en krijgt nog steeds veel positieve reacties.

Het vervolg van de film met Chris Hemsworth heeft overal lang in de Netflix Top 10 gestaan en weet nu een volgend succes neer te zetten bij Netflix.

Extraction 2 staat nu in de Top 10 best bekeken films ooit op Netflix. De voorganger van de actiefilm, zien we daar ook in terug.

Terug in actie


Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de situatie enorm gevaarlijk wordt, en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney, om ultieme wraak te nemen.

Goede prestatie


De film is momenteel ruim 129 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 267 miljoen uur op zijn staat van dienst staan. Het eerste deel doet het momenteel nog wel beter, deze staat namelijk op de negende plek en dit tweede deel nu op de tiende plek.



Derde deel


Joe en Anthony Russo hebben aangegeven heel erg graag een derde film uit te willen brengen. Hemsworth vertelde de dag erna dat er ook al gesprekken zijn met Netflix over dit vervolg. Regisseur Sam Hargrave heeft daarnaast aangegeven al een idee te hebben voor dit derde deel.

Als we kijken naar hoe de films gereleased zijn en als dit schema aangehouden wordt voor een derde film, kan Extraction 3 in de zomer van 2026 of uiterlijk in de herfst worden uitgebracht.

Zeker kijken


Mocht je de films nog niet gezien hebben, of gewoon nog een keer willen zien, doe dat dan bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen