search
'Riverdale'-finale onthult een romantische twist die niemand zag aankomen
Series / Nieuws

'Riverdale'-finale onthult een romantische twist die niemand zag aankomen

Het is 'Riverdale' met deze twist gelukt om iedereen tevreden te stellen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zoals iedereen had verwacht, haalde de allerlaatste aflevering van de serie Riverdale alles uit de kast. En daarbij hoorde ook een twist die niemand had zien aankomen, maar die wel vrijwel alle fans tevreden stelt.

De aflevering sloot niet alleen de verhaallijn van het seizoen mooi af, maar slaagde er ook in om alle problemen aan te pakken waar fans zich tijdens de serie zorgen over maakten. Het productieteam zorgde ervoor dat de finale bitterzoet was, maar ook een feest waar fans voor altijd naar terug zouden kunnen keren.

Briljante beslissing


Een van de grotere vragen die veel mensen aan het begin van seizoen 7 stelden, was met wie Archie Andrews zou eindigen. Naarmate het seizoen vorderde en er een aantal zeer onverwachte koppels werden geïntroduceerd, werd het nog moeilijker om te voorspellen wat de schrijvers in gedachten hadden.

Nu is gebleken dat Archie en Veronica samen eindigen. Maar ook Archie en Betty vormen een koppel. Zelfs Archie en Jughead hebben een gelukkige relatie. Om iedereen die elke mogelijke relatie tussen deze vier personages steunt tevreden te stellen, hebben de producenten een briljante beslissing genomen.

Polyamoreus


De vier eindigen namelijk in een polyamoreuze relatie met elkaar. Hoewel deze moderne twist niet is wat we gewend zijn op tv, voelt het als de beste beslissing die het team had kunnen nemen.



Dit einde vertegenwoordigt en normaliseert niet alleen de minder conventionele en gerepresenteerde relatiemodellen, maar het voelt ook als de meest Riverdale-achtige twist ooit. Net als je denkt dat de serie je niet meer kan verrassen, komt er weer een gekke verhaallijn op de proppen.

Gestoorde verhaallijnen


En dat is precies waarom Riverdale-fans de serie zo gaan missen. Mocht je alle gestoorde verhaallijnen met eigen ogen willen bekijken, stream dan alle zeven seizoenen van de serie dan op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen