search
Dominic Monaghan, van verslaafde in 'Lost' tot hobbit in 'Lord of the Rings'
Series / Featured

Dominic Monaghan, van verslaafde in 'Lost' tot hobbit in 'Lord of the Rings'

De rol van Charlie Pace werd gespeeld door Dominic Monaghan.

Lost, de iconische TV-serie die in de periode van 2004 tot 2010 onze schermen veroverde, liet een blijvende indruk achter op kijkers wereldwijd. Eén van de memorabele personages die onderdeel was van deze serie, was Charlie Pace, gespeeld door Dominic Monaghan.

Pace was een complex personage dat worstelde met een drugsverslaving en demonen uit zijn verleden terwijl hij probeerde te overleven op het mysterieuze eiland. Zijn relatie met Claire en zijn band met de muziek maakten hem in de loop van de serie tot een sympathieker persoon.

Dominic Monaghan


Geboren op 8 december 1976 in Duitsland, is Dominic Monaghan meer dan alleen maar Charlie Pace. Hij heeft een indrukwekkende reeks acteerwerkzaamheden op zijn naam staan, waaronder zijn rol als Meriadoc 'Merry' Brandybuck in The Lord of the Rings-trilogie en zijn verschijning in de populaire serie The Mandalorian.

Naast zijn acteertalent staat Monaghan bekend om zijn passie voor dieren en natuurdocumentaires. Hij heeft zelfs een serie, Wild Things with Dominic Monaghan, waarin hij de wereld rondreist om zeldzame en fascinerende dieren te ontdekken.

Het Persoonlijke Leven van Dominic Monaghan


Monaghan had enige tijd een relatie met actrice Evangeline Lilly (ook uit Lost). Achteraf gaf hij toe dat hij behoorlijk ontdaan was toen zij in 2008 uit elkaar gingen. Voor zover ons bekend heeft Monaghan momenteel geen langlopende relatie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen