search
Deze hartverscheurende theorie over 'The Handmaid's Tale' seizoen 6 moet eigenlijk wel waar zijn

Deze hartverscheurende theorie over 'The Handmaid's Tale' seizoen 6 moet eigenlijk wel waar zijn

Er moeten zoveel mensen gered worden, maar gaan ze het allemaal wel overleven?

Nina Beerendonk
Fans van The Handmaid's Tale wachten over de hele wereld met spanning op de release van seizoen 6. Maar totdat het zover is, hebben we nog genoeg tijd om te speculeren over wat we in het nieuwe seizoen gaan zien.

Er zijn veel verschillende fantheorieën over het laatste seizoen, maar een van de meest populaire heeft natuurlijk te maken met Hannah's redding. Sinds het eerste seizoen heeft June alles in het werk gesteld om dat mogelijk te maken, maar het is nog niet gelukt.

Gaat Nick dood?


In hun theorieën suggereren fans onder andere dat het weleens Nick zou kunnen zijn die uiteindelijk de dochter van June redt. Hoewel ze al een lange tijd gescheiden zijn, lijkt het logisch dat hij degene is die haar droom gaat waarmaken.

Nicks verhaallijn in seizoen 5 heeft ertoe geleid dat fans veronderstellen dat hij uiteindelijk alles zal doen wat nodig is om Hannah te redden, zelfs als het hem zijn eigen leven kost. De terechte vraag is dus: zal hij sterven?

Onvermijdelijk


Veel fans denken dat de dood van Nick onvermijdelijk is. Is het niet tijdens het redden van Hannah, dan wel in een ander verschrikkelijk scenario. Dit is wat Redditor Lower-Travel-6117 erover zegt:"Mijn visie is dat Nick sterft terwijl hij June en Nichole verdedigt of redt, en waarschijnlijk ook Luke. De eerdere hint van 'ze heeft mensen die voor haar zorgen, ik ben niets' deed me beseffen dat hij echt moest sterven. Elk scenario waarin June en Nick samen belanden terwijl Luke er nog steeds is, voelt verkeerd. Vooral als ze Hannah redden".

Geen optie


Het enige wat wellicht zijn leven zou kunnen redden, is dat hij June achter zich zou laten en zijn reis in Gilead als commandant zou voortzetten. Al geloven de meeste fans niet dat dit een optie is, omdat Nick heeft bewezen dat zijn liefde voor June te sterk is. The Handmaid's Tale is te bekijken op Videoland en Prime Video.Aanbevolen artikelen