search
Niet weer een cliché: 'Bridgerton' moet deze verhaallijn vermijden in seizoen 3
Series / Nieuws

Niet weer een cliché: 'Bridgerton' moet deze verhaallijn vermijden in seizoen 3

Om te zorgen dat de serie niet oppervlakkig wordt, kan 'Bridgerton' dit element beter vermijden in seizoen 3.

Seizoen 3 van Bridgerton gaat zich focussen op de relatie tussen Colin en Penelope, waar de serie al twee seizoenen naar heeft opgebouwd. Maar het is daarbij belangrijk dat de serie niet terugvalt op een gemakzuchtige verhaallijn.

Vorig seizoen eindigde met een behoorlijke cliffhanger: Colin vertelde zijn vrienden dat hij nooit met Pen zou eindigen, en zij hoorde zijn kwetsende woorden. Hoewel seizoen 3 nog geen releasedatum heeft, dropte Netflix onlangs wel promofoto's met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton).

Lelijke eendje


Uit de beelden blijkt dat beide hoofdrolspelers het komende seizoen verbeterd zijn in hun looks, wat zowel een vloek als een zegen zou kunnen zijn. Sommige Reddit-gebruikers zijn ervan overtuigd dat de glow-up van Pen een van de redenen zal zijn waarom Colin haar eindelijk zal opmerken. Maar de fans van de boeken zijn daar fel op tegen.

Penelope is sinds seizoen 1 het 'lelijke eendje', vooral vanwege haar lage gevoel van zelfwaarde en het feit dat haar moeder haar niet toestond haar ware authentieke zelf te zijn, door haar in niet-flatterende kleuren te kleden, te commanderen en haar het gevoel te geven dat ze niet belangrijk is.

Uiterlijk


Terwijl haar zussen Philippa en Prudence hun moment hebben gekregen om te schitteren, heeft Pen tot nu toe aan de zijlijn gestaan. Maar ze wil niet meer dat dit haar verhaal is – ze is vastbesloten een echtgenoot te vinden die haar alter ego zou laten voortleven in seizoen 3, en dat is precies waarom ze is veranderd.Ze wacht niet langer op Colin, wat ironisch genoeg precies het moment is waarop hij haar opmerkt als meer dan alleen een vriend. Het verhaal van Colin en Penelope mag niet worden gereduceerd tot alleen uiterlijk, simpelweg omdat dat nooit was waar hun relatie over ging in de originele boeken van Julia Quinn.

Tien jaar gescheiden


In de romans worden Penelope en Colin tien jaar lang gescheiden van elkaar. Ze worden volwassen en ontwikkelen zich. Wanneer ze elkaar na al die tijd ontmoeten, is hun chemie gebaseerd op hun mentale en emotionele aantrekkingskracht.Tegen de tijd dat ze voor elkaar vallen, zijn zowel Pen als Colin twee onafhankelijke mensen die van elkaars gezelschap genieten, en dat is wat fans willen in seizoen 3 van Bridgerton. Bekijk de serie op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen