search
'Stranger Things'-regisseur in de wolken over de laatste afleveringen: "geen 'Game of Thrones'-einde"
Series / Nieuws

'Stranger Things'-regisseur in de wolken over de laatste afleveringen: "geen 'Game of Thrones'-einde"

Dan Trachtenberg kan niet wachten om weer aan de slag te gaan.

Stranger Things is mede succesvol door het kiezen van regisseurs voor bepaalde afleveringen. Doordat de regisseurs bekend waren met het materiaal konden ze het des te beter vormgeven. De keuze voor Dan Trachtenberg ( 10 Cloverfield Lane) pas wat dat betreft prima in het geheel.

De regisseur kreeg het scenario voor 'zijn' aflevering al voor de Hollywood-staking en was er zeer over te spreken. Volgens de regisseur is het slotseizoen goed opgebouwd en hoeven de kijkers zich geen zorgen te maken.

In het hart geraakt


De regisseur ziet verwante geesten in de Duffer Broers. Trachtenberg: "Tot zover heb ik films en pilot-afleveringen gedaan, en 'Stranger Things' raakt me in het hart. De Duffer Broers en ik hebben veel gemeen".

"Ik denk niet dat 'Stranger Things' een serie is zoals 'Game of Thrones', met een goede start, een voortkabbelend seizoensverloop en vervolgens twee knallers van afleveringen bij wijze van afsluiting. Het laatste seizoen in zijn geheel heeft de nodige ontwikkelingen te bieden," besluit Trachtenberg.

Wanneer te zien?


Als gevolg van de Hollywood-staking ligt de productie stil. De verwachting is dat het slot van de Netflix-hit niet eerder dan 2025 te zien zal zijn. Je kunt Stranger Things tussentijds bekijken op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen