search
Verloren weddenschap: Hoe David Harbour de jonge cast van 'Stranger Things' zag opgroeien
Series / Nieuws

Verloren weddenschap: Hoe David Harbour de jonge cast van 'Stranger Things' zag opgroeien

David Harbour had een weddenschap lopen over de jongere cast (en deze heeft hij dik verloren).

Het is niet alleen voor de grote fans al even geleden dat Stranger Things voor het eerst in première ging, maar ook voor de cast en crew. Het moet heel speciaal zijn geweest voor de oudere acteurs om de jonge talenten op te zien groeien. David Harbour vertelde er meer over.

Toen het eerste seizoen van Stranger Things in 2016 uitgezonden werd, was een gedeelte van de cast nog erg jong. Zij waren namelijk ongeveer 12 jaar.

Jaren later


Wanneer het vijfde en laatste seizoen uitkomt, zal de cast ongeveer 20 zijn. Het was voor David Harbour prachtig om te zien hoe zijn co-sterren opgegroeid zijn. Niet alleen omdat hij een vaderfiguur speelt in de serie, maar ook omdat hij zich een vaderfiguur voelt voor de talenten.



Jaren geleden dacht hij dat hij een goed vermoeden had over welke weg de kinderen in zouden slaan, maar al snel bleek dat hij het bij "elk van hen mis" had.

Weddenschap verloren


Ondanks dat Harbour de weddenschap verloren heeft, vindt hij het nog steeds heel erg speciaal en "interessant" om te zien hoe de jonge acteurs hem keer op keer verrasten.

Bekijk hieronder de beste momenten van Hopper en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen