search
Nieuwe Original neemt Netflix Top 10 over
Series / Nieuws

Nieuwe Original neemt Netflix Top 10 over

De gloednieuwe serie over een Britse docent in Spanje heeft de top 10 van Netflix overgenomen.

Wie Netflix de afgelopen week geopend heeft, weet misschien al van het bestaan van de serie. Who Is Erin Carter? verscheen uit het niets, maar heeft de top 10 nu overgenomen!

Who Is Erin Carter? verscheen 21 augustus op Netflix en in de week die volgde werd de serie door maar liefst 13,2 miljoen mensen gekeken. Daarmee is het de meest populaire Netflix-serie van afgelopen week.

Who Is Erin Carter? op Netflix


Wie de afgelopen week niet op Netflix heeft gezeten, zal zich terecht afvragen: wie is Erin Carter? De serie gaat over de Engelse docent Erin Carter die in Spanje woont. Op een dag is ze getuige van een supermarktoverval, maar tegen de verwachting in weet ze in haar eentje de overvaller de baas te zijn.

En dat is iets wat haar nietsvermoedende dochter alles behalve aan zag komen. Bekijk hieronder een trailer van de serie.



Netflix top 10


Het nieuwste seizoen van Ragnarok staat op de tweede plek in de top 10, gevolgd door Knokke Off, Depp v. Heard, Painkiller, Bardot, The Ultimatum: Marry Or Move On, The Lincoln Lawyer, At Home With The Furys en de HBO-serie Ballers.

Op het gebied van films doen de Nederlandse films Toen Ik Je Zag en Het Geheugenspel het goed, met plaatsen op nummer 1 en 4 in de top 10 respectievelijk.

Bekijk Who Is Erin Carter? nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen