search
'Breaking Bad'-sterren zijn het zat: de straat op om hun punt te maken
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-sterren zijn het zat: de straat op om hun punt te maken

De sterrencast van Breaking Bad is op straat te vinden tijdens de staking van acteurs in Hollywood.

Het is alweer tien jaar geleden sinds het einde van Breaking Bad op televisie uitgezonden werd, maar de cast kan het nog steeds goed met elkaar vinden. Hun meest recente reünie was met een speciale reden...

Die vond namelijk plaats op straat, waar ze bij elkaar kwamen om hun steun te tonen voor SAG-AFTRA, de grootste bond in de wereld voor acteurs. De acteurs zijn al een tijdje in staking, en ze blijven vocaal over hun eisen.

Breaking Bad-sterren op straat


Een foto met een aantal van de bekendste acteurs en schrijvers uit Breaking Bad en prequelserie Better Call Saul werd door SAG-AFTRA op X gedeeld.

Op de foto zien we van links naar rechts Patrick Fabian, Rhea Seehorn, Norma Maldonado, Aaron Paul, Peter Gould, Betsy Brandt, Matt Jones, Charles Baker, Jesse Plemons en Bryan Cranston.

Ook legde SAG-AFTRA een hele hoop andere stakende mensen vast.



Staking in Hollywood


De schrijversbond WGA begon met staken in mei, en enkele maanden later sloot SAG-AFTRA zich daarbij aan. Dit is de eerste keer sinds 1960 dat zowel de schrijversbond als de acteursbond staakt, hoewel het destijds om de WGA en SAG (Screen Actors Guild) ging.

Het is nog onduidelijk hoelang de huidige staking gaat duren, maar de acteurs en schrijvers lijken vastberaden om er ditmaal wél een daadwerkelijk betere deal uit te slepen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen