search
Deze explosieve actiefilm wordt graag bekeken bij Prime Video
Films / Nieuws

Deze explosieve actiefilm wordt graag bekeken bij Prime Video

De actiefilm 'Mile 22' wordt goed gestreamd bij Prime Video want daar staat hij nu op de negende plaats in de Top 10.

Prime Video beschrijft Mile 22 zelf als spannend, ambitieus en vol actie. Mocht je voor jezelf willen beoordelen of deze film de moeite waard is, dan kan je de film kijken bij de streamer.

Regisseur van de film is Peter Berg. Hij is ook wel bekend van zijn werk aan Patriots Day en Lone Survivor. Recenter heeft hij de zes afleveringen geregisseerd van het succesvolle Painkiller.

In de film


We zien in deze actievolle thriller Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, John Malkovich, Ronda Rousey, Carlo Alban en Natasha Goubskaya.

Vol actie maar simpel verhaal


De film staat op IMDb op een aardige score van 6.1/10. Bij MovieMeter pakt de film een score van 2.77/5 en vertelt kijker Schram101 over de film, "Veel dikke actie in een verder simpel verhaaltje. Wahlberg moet je inderdaad liggen, al is hij wellicht de meest eenzijdige acteur van het laatste decennium dus je weet wat je kan verwachten als je hem opzet. Toffe bijrollen verder met de mooie Lauren Cohan en charismatische Malkovich."

Op Rotten Tomatoes zien we dat de film met een gemiddelde van 33% niet erg heeft weten te overtuigen. "Het duurt 90 minuten plus credits, het ding beweegt als een tornado en maait voertuigen en mensen neer alsof ze niet eens bestaan.", aldus een van de critici.



Synopsis


We volgen in deze film speciaal agent James Silva van de CIA. Hij opereert binnen de hoogste kringen en voor de overheid bestaan ze niet en zijn ze zogezegd onzichtbaar.

Silva krijgt samen met zijn team de opdracht om iets 22 mijl te vervoeren door het centrum van de gewiekste onderwereld. Gaat dit lukken terwijl iedereen achter hen aanzit?





Prime Video


Als je zin en tijd hebt voor een film vol actie, dan kan je ervoor kiezen om de Mile 22 te streamen bij Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen