De rol van Rachel in 'Suits': Het gevecht tussen Meghan Markle en een verrassende rivaal

Meghan Markle ging de stijd aan met Prins Harry's beste vriendin om de rol van Rachel.

Adrienne Koolen, 02-09-2023 14:15

Het is na 7 seizoenen heel raar om iemand anders dan Meghan Markle voor te stellen als Rachel uit Suits. Dat was echter wel bijna het geval, want een andere actrice zou bijna de rol hebben gespeeld.
Meghan Markle speelde de iconische Rachel Zane in de hitserie Suits. Rachel was een juridisch medewerker en al snel een liefdesbelang voor hoofdpersonage Mike (Patrick J. Adams).

De perfecte Rachel?

Hoewel Markle de rol van Rachel met overgave heeft gespeeld, was er een kans dat ze deze rol niet zou krijgen. The Serpent, Me Before You en The Sandman-actrice Jenna Coleman wilde namelijk ook de rol hebben.


Uiteindelijk kreeg Coleman de rol niet, maar het kwam allemaal goed aangezien Coleman gecast werd voor Clara Oswald in Doctor Who. Bovendien heeft Coleman een fantastische carrière opgebouwd.

Toch een beetje grappig

Het is eigenlijk wel grappig dat de strijd om Rachel juist tussen Coleman en Markle ging. Er werd namelijk beweerd dat Coleman en Prins Harry een relatie hadden. De twee deelden echter alleen een goede vriendschap in 2015, een jaar voordat Prins Harry Markle ontmoette.

Bekijk hieronder de beste momenten van Rachel en stream Suits op Suits.

Lees meer over: Suits, Gabriel Macht, Patrick J Adams, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Aaron Korsch, Gene Kleinaa

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix