search
Wie is dit mysterieuze rokende personage in de gloednieuwe Netflix hitserie 'One Piece'?
Series / Nieuws

Wie is dit mysterieuze rokende personage in de gloednieuwe Netflix hitserie 'One Piece'?

"Ik laat het graag aan het publiek om uit te vogelen"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showrunner Steven Maeda, het brein achter Netflix's live-action One Piece, vertelt meer over het mysterieuze personage dat aan het einde van seizoen 1 wordt onthuld.

Manga


In One Piece wordt het verhaal verteld van de jonge piratenkapitein Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy).

Ook introduceert de serie veel van de heldhaftige piraten uit Eiichiro Oda's nog steeds lopende manga.

De show richt zich op het aanpassen van de eerste 100 hoofdstukken van de manga, maar legt al de zaadjes voor toekomstige seizoenen.

Aan het einde van seizoen 1 introduceert de serie een mysterieus rokend figuur die gaten brandt in de posters van gezochte piraten.

Hints


Steven Maeda kan nog niet veel zeggen over dit personage, maar hij hoopt wel enkele hints voor de toekomst van One Piece neer te kunnen leggen.

"Ik mag niet veel zeggen, maar je kunt erin lezen wat je wilt.

Ik denk dat het belangrijk is om een beetje vooruit te kijken, vooral bij een serie als deze waar een zeer sterke plotlijn is.

Ik laat dat graag over aan het publiek om uit te vogelen,"
vertelt Maeda in een interview met TVLine.



Wie zou het zijn?


Er valt nog veel te onthullen over de roker, maar hij is waarschijnlijk een bekend personage voor kijkers van de anime en lezers van de manga.

Een lid van de Marines met wrok tegen piraten, inclusief Luffy, is hij waarschijnlijk de machtige Kapitein Smoker, the White Hunter, een ruwe en gevaarlijke dreiging.

Onbevreesd voor de Strawhats - en vooral niet bang om ze gevangen te nemen of te doden - vertegenwoordigt Roker een ware bedreiging voor Luffy's bende piraten.

Ze hebben al de woede van de regering op zich geladen, en Roker zal de gecombineerde krachten van de Marines tegen hen leiden.



Verschillen


De live-action One Piece en de anime vertonen veel gelijkenissen, dus het verhaal van Kapitein Smoker zou heel goed op dezelfde manier kunnen verlopen als in de nieuwe adaptatie.

Toch zijn er enkele grote verschillen tussen de twee shows, waaronder Vice-Admiraal Garp's (Vincent Regan) vroege betrokkenheid bij de live-action show en de voortdurende prominente rol van Buggy de Clown (Jeff Ward).

Het zou heel goed kunnen dat de Netflix-adaptatie van One Piece het verhaal van Roker verandert om zijn rol nog verrassender te maken, wat Maeda's opmerkingen lijken aan te geven.



Het eerste seizoen van One Piece is nu in zijn geheel op Netflix te bekijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen