search
Pedro Pascal heeft enorme 'crush' op deze bloedmooie 'Game of Thrones'-actrice
Series / Nieuws

Pedro Pascal heeft enorme 'crush' op deze bloedmooie 'Game of Thrones'-actrice

Pedro Pascal heeft aangegeven zeer onder de indruk te zijn van deze actrice in 'Game of Thrones'

Pedro Pascal is de afgelopen jaren flink doorgebroken. Na zijn rol als Oberin Martell in Game of Thrones speelt hij momenteel bijvoorbeeld ook in het indrukwekkende The Last of Us. Hij had tijdens Game of Thrones een enorme crush op een van zijn medespelers.

In de serie zijn de huizen 'Martell' en 'Lannister' absoluut geen vrienden, toch was Pascal zeer onder de indruk van Lena Headey, die Cersie speelde in Game of Thrones. Pascal onthulde dit tijdens een vraag- en antwoordsessie op Reddit.

Crush


“Lena is een van mijn favoriete mensen. Ze is zo grappig en zo slim, zo'n goed mens, een goede vriendin en een goede moeder... Ik denk dat iedereen op die set en iedereen die met haar in contact komt, meteen verliefd op haar wordt..", vertelde Pascal tijdens de sessie.

Er is één echt stel ontstaan uit Game of Thrones en dat zijn Kit Harrington en Rose Leslie, die in de serie te zien zijn als Jon Snow en Ygritte. Ygritte en Jon beleven in de serie ook een romance en die zette zich dus later in de echte wereld voort. Harrington en Leslie zijn inmiddels gelukkig getrouwd.Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen