search
Waarom de nieuwe fantasyserie 'A Court of Thorns and Roses' deze heftige verhaallijn nodig heeft om succes te hebben
Series / Nieuws

Waarom de nieuwe fantasyserie 'A Court of Thorns and Roses' deze heftige verhaallijn nodig heeft om succes te hebben

ACOTAR is niet zomaar een schattige nieuwe fantasyserie en dat wordt duidelijk gemaakt door deze heftige verhaallijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hulu is langzaam maar zeker bezig met een verfilming van de populaire boekenreeks A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas samen met de maker van Star Trek: The Next Generation, Ronald D. Moore. Zoals fans al weten gebeurt er ongelofelijk veel in de boeken en één belangrijk verhaal moet per se verfilmd worden.

Heel kort gezegd is A Court of Thorns and Roses een romantisch verhaal dat verpakt is in een laag van fantasie die zich langzaam ontrafelt tot een hartverscheurend oorlogsverhaal.

Veel verschillende lagen


Er zitten dus heel veel verschillende lagen in het verhaal dat losjes geïnspireerd is op Beauty and the Beast. Het eerste boek focust zich op de menselijke jager Feyre die mee wordt genomen door de Hoge Koning Tamlin naar het land van de magie.Feyre begint als een sterk, maar verloren meisje en groeit gedurende de serie uit tot een echte leider. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar en daarom zijn er een paar verhaallijnen die heel erg belangrijk zijn.

Pijn en verdriet


Zonder te grote spoilers te geven voor de nieuwe fans: Feyre wordt door verschillende personen in het magische land Prythian zwaar gebroken, waardoor ze heftige PTSD oploopt.

Hoewel dit verschrikkelijk is voor Feyre, weet ze haar pijn en verdriet om te zetten in kracht, waardoor ze kan groeien en ontdekken wie ze werkelijk is.

Bekijk hieronder een interview met Sarah J. Maas.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen