search
'Succession'-maker onthult antwoord op prangende vraag
Series / Nieuws

'Succession'-maker onthult antwoord op prangende vraag

Een van de grootste discussiepunten van Succession seizoen 4 is eindelijk beantwoord.

Onderstreept of doorstreept? Het is een van de grootste vragen van Succession seizoen 4. De maker van de serie, Jesse Armstrong, heeft eindelijk uitspraak gedaan.

Hoewel het laatste seizoen van Succession al een tijdje geleden ten einde kwam, zijn er nog steeds vragen waar we niet helemaal antwoord op hebben. Eén in het specifiek blijft een lastige kwestie. Tot nu dan.

Onderstreept of doorstreept?


In het testament van Logan Roy, het hoofd van de Roy-familie die in aflevering 3 van seizoen 4 plotseling overleed, staat de naam van zijn oudste zoon aangegeven als zijn opvolger. Echter, later heeft de beste man de naam doorgestreept. Of onderstreept?

Dat was de vraag voor de Roy-familie. Uiteraard dachten ze allemaal iets anders, met hun eigen agenda vooropgesteld. Maar wat was het nu? Succession-maker Jesse Armstrong heeft het antwoord zo goed als weggegeven.



Succession seizoen 4


Het vierde seizoen van Succession slaagde er echt in om de serie op de kaart te zetten. De HBO-serie kreeg al langer goede recensies, maar bleef in kijkcijfers nog een beetje achter. Dat veranderde met seizoen 4, dat meer kijkers binnen wist te slepen dan ooit tevoren.

Succession gaat ongetwijfeld ook nog flink in de prijzen vallen tijdens de Emmy's. De serie wist namelijk 27 nominaties binnen te slepen.

Succession is te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen