Aaron Paul ziet niets terug van succes 'Breaking Bad' op Netflix

Hoewel Breaking Bad al jaren succesvol is op Netflix, verdienen acteurs er niets meer aan.

Niels Arts, 04-09-2023 14:22

Breaking Bad levert nog steeds bakken met geld op, vanwege de populariteit van de serie op Netflix. Acteurs zien hier echter niets van terug...
En dat vindt Aaron Paul belachelijk. De acteur speelde Jesse Pinkman, één van de hoofdpersonages voor alle vijf de seizoenen. Als iemand er nog een zakcentje voor zou mogen verdienen, is hij het wel (met zijn co-ster Bryan Cranston, natuurlijk).

Aaron Paul tijdens stakingen

Paul en Cranston zijn al vaker gespot tijdens de stakingen in Hollywood, net als een aantal andere prominente Breaking Bad- en Better Call Saul-acteurs. Ondanks dat ze financieel waarschijnlijk allang gebakken zitten, nemen ze het op voor hun collega's.

Als leden van SAG-AFTRA, de bond voor acteurs in de Verenigde Staten, deden ze een woordje voor de camera tijdens de stakingen. Zie het hieronder:Aaron Paul over Breaking Bad

Daarnaast heeft Aaron Paul het ook over het succes van Breaking Bad op Netflix. De serie kwam tien jaar geleden ten einde, maar is sindsdien steevast één van de populairste Netflix-series geweest. De streamingdienst verdient er dus bakken met geld aan.

Maar ziet Aaron Paul, een van de meest belangrijke acteurs in de serie, daar ook maar iets van terug? Nee hoor:

"Ik krijg not niet eens een beetje van Netflix voor Breaking Bad, en om eerlijk te zijn vind ik dat krankzinnig. Ik denk dat veel van deze streamers weten dat ze weg zijn gekomen met het niet eerlijk betalen van lonen, maar nu is het tijd om te betalen."

De stakingen zetten voort. Zolang de situatie voor schrijvers en acteurs niet verbetert, zullen ze niet terugkeren naar Hollywood.
Lees meer over: Breaking Bad, Netflix, Bryan Cranston, Aaron Paul, stakingen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie