Hoeveel afleveringen heeft 'The Wheel of Time' seizoen 2?

De fantasyserie 'The Wheel of Time' is terug voor een tweede seizoen.

Nina Beerendonk, 02-09-2023 16:52

The Wheel of Time is officieel teruggekeerd voor seizoen 2. De eerste 3 afleveringen verschenen gisteren in één keer. Maar hoeveel afleveringen kunnen we nog verwachten, en wanneer zijn deze te bekijken?
The Wheel of Time, een bewerking van de fantasy boekenserie van Robert Jordan, ging in 2021 in première op Amazon Prime Video. Dankzij de meeslepende personages, de prachtig vormgegeven wereld en het intrigerende magische systeem wist de serie ondanks de concurrentie van series als The Rings of Power en House of the Dragon toch goed te scoren.

Hoeveel afleveringen?

Seizoen 2 van The Wheel of Time bestaat in totaal uit acht afleveringen, evenveel als het eerste seizoen. De eerste drie afleveringen gingen op vrijdag 1 september in première. De overige vijf afleveringen van het tweede deel van de serie zullen wekelijks om 13:00 op Prime Video verschijnen.

Aangezien er dus wekelijks nieuwe afleveringen uitkomen, kunnen we de finale bekijken op 6 oktober. Dat is helaas al best snel, maar gelukkig kunnen fans dan alvast beginnen met uitkijken naar het nieuwe seizoen. De serie is namelijk al verlengd voor seizoen 3.

14 boeken

Omdat andere fantasyseries pas op zijn vroegst in 2024 terugkeren, is seizoen 2 van The Wheel of Time een van de grootste releases binnen het genre in 2023. Gezien het feit dat de serie van Jordan in totaal uit 14 boeken bestaat, is er nog genoeg materiaal voor de serie. Hopelijk volgen er dus nog een hoop seizoenen.


Bekijk seizoen 2 van The Wheel of Time iedere vrijdag op Prime Video.
Lees meer over: The Wheel of Time, Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Zoe Robbins, Amazon, Prime Video, Amazon Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix