search
Mila Kunis en Ashton Kutcher bieden wereldwijd excuses aan in video na steun aan Danny Masterson
Series / Nieuws

Mila Kunis en Ashton Kutcher bieden wereldwijd excuses aan in video na steun aan Danny Masterson

Mila Kunis en Ahston Kutcher zijn genoodzaakt hun excuses aan te bieden aan de hele wereld.

Afgelopen week is Danny Masterson, de voormalige That ‘70s Show-ster, veroordeeld tot 30 jaar celstraf na meerdere beschuldigingen van verkrachting. Zijn oude cast heeft op verschillende manieren hierop gereageerd en dit is niet bij iedereen goed gevallen.

Topher Grace (Eric Forman) heeft zichzelf meteen gedistantieerd van Masterson nadat het nieuws uitkwam. Fans prijzen hem hier ook voor, maar ze zijn teleurgesteld met de rest van de cast.

Ondersteunende brieven


Een gedeelte van de That ‘70s Show-cast, waaronder Mila Kunis, Ashton Kutcher, Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith, hebben brieven geschreven ter verdediging van Danny Masterson.

Nu hebben Kunis en Kutcher samen een video geplaatst op Instagram waarin ze hun excuses aanbieden en hun keuze uitleggen.

De video


In de video vertellen ze dat ze zich "bewust zijn van de pijn die veroorzaakt is door de karakterbrieven die [ze] namens Danny Masterson hebben geschreven".

Ook leggen ze uit dat de brieven nooit bedoeld zijn om de "getuigenissen van de slachtoffers te ondermijnen". Ze sluiten de video af met de boodschap dat hun hart uitgaat naar iedereen die ooit slachtoffer is geweest van seksueel misbruik.

Bekijk hieronder de video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen