search
Animatiefilm is net te zien op Netflix en verovert gelijk de koppositie
Films / Nieuws

Animatiefilm is net te zien op Netflix en verovert gelijk de koppositie

We hebben het over 'The Groods 2: A New Age' of ook wel 'De Groods 2: Een nieuw begin' genoemd. De film is mateloos populair en stoot de immens populaire film 'Happy Ending' van zijn troon.

De film komt uit 2020 maar is pas net te zien op Netflix. Een hoop mensen hebben de film al opgezocht want hij staat op nummer 1 in de Netflix Top 10.

Regisseur Joel Crawford heeft tot zover nog twee andere animatiefilms op zijn naam staan. Trolls Holiday en Puss in Boots: The Last Wish behoren ook tot zijn regisseurswerk.

Paradijs


De Croods zijn op zoek naar een nieuwe woonplek en stuiten op een prachtig paradijs. Ze denken dat ze alles hebben om daar goed te kunnen leven, ze komen alleen tot de ontdekking dat er al een andere familie woont.

Ze komen al snel te weten dat deze familie een stuk verder staat in de evolutie. Ze mogen echter als gasten verblijven alleen leidt dit al snel tot irritaties. Wanneer een dreiging de kop opsteekt, moeten ze hun krachten bundelen en samen op avontuur.

Stemmen


In de Amerikaanse versie van de film horen we onder meer Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Peter Dinklage, Cloris Leachman, Clark Duke en Leslie Mann.



In de Nederlands gesproken versie horen we Gijs Naber, Thekla Reuten, Emma Heesters, Matteo van der Grijn, Saar van Koningsberger, Waldemar Torenstra, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor.

Geweldige animatie


De film weet op IMDb een nette 6.9/10 te halen. "Dit deel 2 is net zo leuk als deel 1. Leuke humor, absurde situaties en geweldige animatie.", vertelt kijker Drifter op de site van MovieMeter. Daar scoort de film een 3.05/5.

Kijker Psycho-M vertelt op dezelfde site, "'The Croods 2: A New Age' is een prima opvolger van het eerste deel. Animatie ziet er prima en zeer kleurrijk uit. Wat mij betreft zeker van hetzelfde niveau als het eerste deel. En als je bij het eerste deel ook hebt kunnen lachen om de humor dan gaat dat bij dit tweede deel ook wel lukken."

Netflix


Bekijk deze extreem populaire animatiefilm nu bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen