Onverwacht nieuws over 'One Piece' wordt binnenkort onthuld

Binnenkort onverwacht bericht 'One PIece'

Het zal niemand ontgaan zijn dat de live action bewerking van de animatiehit Netflix heeft veroverd.

Valeria Milić, 12-09-2023 10:37

One Piece heeft de verwachtingen waargemaakt. Het eerste seizoen is een tophit waarbij het tot zover de beste live action-serie op het platform blijkt te zijn. De fans zitten te springen om meer, en Variety komt met een bijzonder bericht.
Producent en hoofd van Tomorrow Studios Marty Edelstein gaf namelijk aan dat op korte termijn bekendgemaakt wordt of er een vervolgseizoen komt. Netflix had hem namelijk bericht dat de verwachtingen voor de serie ruimschoots overtroffen zijn.

Specifieke uitlating

Eerder hintte Adelstein er al op dat men al bezig was met het schrijven van scenario's voor een eventueel tweede seizoen. Afhankelijk van de SAG-AFTRA en WGA-staking zou men in principe snel kunnen starten met de productie van nieuwe afleveringen.

De producent was deze keer specifieker. Adelstein: "We kregen te horen dat we de verwachtingen overtroffen hebben, en dat is natuurlijk geweldig. Ik verwacht dat we binnen de komende twee weken meer te horen krijgen van Netflix. Er lijkt draagvlak te zijn voor een nieuw seizoen en een langetermijn-strategie".

Korte termijn

Het zou dus zomaar kunnen dat de liefhebbers op korte termijn te horen krijgen of en zo ja wanneer het nieuwste seizoen van de piratenserie eraan komt. One Piece kun je streamen op Netflix.
Lees meer over: one piece, inaki godoy, emily rudd, mackenyu, marty adelstein

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam