search
'Snow' als vervolg op 'Game of Thrones': dit kun je verwachten
Series / Featured

'Snow' als vervolg op 'Game of Thrones': dit kun je verwachten

De intrigerende spin-off over Jon Snows lotgevallen na de gebeurtenissen in 'Game of Thrones'.

Er is na het einde van Game of Thrones veel nieuws geweest over diverse spin-offs. Voorlopig zijn naast House of the Dragon de spin-off over Jon Snow (Kit Harington) en A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight de enige twee projecten die daadwerkelijk in de maak zijn.

Wat Snow zo apart maakt is dat het een vervolg biedt. We krijgen te zien hoe het hem en de Wildlingen vergaat, en de kans bestaat dat we oude bekenden terugzien.

Een nieuwe troon


Eerder zagen we al dat Mance Rayder (Cíaran Hinds) de Wildlingen bijeen had gebracht en wist te verenigen. Een mogelijkheid is dus dat Jon zijn opvolger wordt als de nieuwe Koning-achter-de-muur. Dit belooft wederom de nodige intriges waarbij de kans bestaat dat we andere bekend gezichten terug zullen zien.

Verder is het noorden natuurlijk een mysterieuze regio waarover weinig bekend is. Jon kan besluiten om op ontdekkingreis te gaan met de overige Wildlingen. Gezien de rijke mythologie van Westeros zou hij zomaar tegen wezens aan kunnen lopen die een rol blijken te spelen in de geschiedenis van het continent.

Wanneer te zien?


Er zijn momenteel nog een officiële berichten over het verschijnen van Snow. George R.R. Martin heeft wel bevestigd dat Harington betrokken is bij de vormgeving van de serie. Game of Thrones kun je zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen