search
In 'Loki' seizoen 2 gaat Ke Huy Quan in eerste MCU-rol alles fixen
Series / Nieuws

In 'Loki' seizoen 2 gaat Ke Huy Quan in eerste MCU-rol alles fixen

De acteur is te zien als "een "eigenzinnige reparateur" van de Time Variance Authority.

In het aankomende tweede seizoen van Loki maakt niet alleen een McDonald's zijn opwachting binnen het MCU, maar speelt Everything Everywhere All At Once-ster Ke Huy Quan ook zijn eerste rol binnen de wereld van Marvel. Uitvoerend producent Kevin Wright deelt nu wat voor personage de acteur gaat spelen.

Na zijn kinderrollen in Indiana Jones and the Temple of Doom en The Goonies dreigde Ke Huy Quan in de vergetelheid te raken, maar niets bleek minder waar nadat hij een geweldige performance neerzette in Everything Everywhere All At Once. In 2023 won de acteur dan ook een Oscar voor beste mannelijke bijrol voor de film.

Rol bemachtigd in Loki


Al gauw kon Quan rekenen op een rol binnen Loki nadat castingdirecteur Sarah Halley Finn hem had gezien in een vroege vertoning van Everything Everywhere All At Once.

Bekijk op instagram

Wright vertelde in een interview met Entertainment Weekly over het casten van Quan: "Ik denk dat Kevin Feige misschien 12 april belde [met Quan], gewoon om te zeggen: 'Alsjeblieft, neem deze rol.' Ke bleek gelukkig een enorme Marvel-fan te zijn, en ook eentje van het eerste seizoen van 'Loki'."

Exacte rol


Wright vertelde over Quan dat hij de "eigenzinnige reparateur" O.B. (Ouroboros) zal spelen van de Time Variance Authority, die Loki en Mobius zullen inhuren.


Hij zei verder: "Zijn taak is eigenlijk elk stukje techniek, elke computer, elk ding dat draait bij de TVA. Hij heeft het ontworpen, of hij repareert het, of houdt het draaiende."

Kijken


Loki seizoen 2 is vanaf 6 oktober te zien bij Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen