search
Alle keren dat 'Stranger Things' personages het f-woord zeiden en waarom
Series / Nieuws

Alle keren dat 'Stranger Things' personages het f-woord zeiden en waarom

De jonge Stranger Things-personages durven hard te schelden in de fantasy-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kijkers zullen het snel vergeten, omdat Stranger Things een coming of age-verhaal is in de jaren 80 met een jonge cast, maar er zijn een paar personages die gevloekt hebben. Dit zijn de drie momenten waarop personages gevloekt hebben.

Will Byers


Het eerste voorbeeld is misschien wel het meest onwaarschijnlijke personage, namelijk Will Byers. In aflevering 3 van seizoen 3 'The Case of the Missing Lifeguard' zegt onze stille en verlegen lieveling een heftig scheldwoord.

Nadat Will ruzie heeft gekregen met zijn beste vrienden Mike en Lucas sloopt hij Castle Byers, terwijl hij een met pijn gevulde "F***!" roept.

Billy Hargrove


Billy is bekend door zijn vurige karakter en dus zal bijna niemand verbaasd zijn dat hij gescholden heeft. In seizoen 4, aflevering 4 'The Sauna Test' kan Billy zich niet meer inhouden.

Wanneer zijn zus Max samen met de rest van de vriendengroep het opnemen tegen Billy in de sauna, krijgen ze het voor elkaar om hem op te sluiten. Wanneer de Mind Flayer volledige controle over Billy heeft, schreeuwt hij uit: "Ik ga je f***ing afmaken!"



Max Mayfield


Schelden zit blijkbaar in de familie, aangezien Billy’s jongere zusje, Max, ook gescholden heeft. Technisch gezien scheldt Max niet in seizoen 3, aflevering 6 'E Pluribus Unum', aangezien de scène eindigt voordat ze uitgepraat is.

In de aflevering komen Max en haar vrienden een ziekenhuiskamer binnen als Nancy wordt aangevallen door een versie van de Mind-Flayer. Max kan zichzelf niet inhouden en schreeuwt uit: "Wat de fu-".

Bekijk hieronder de beste momenten van Robin en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen