search
Hint 'Stranger Things' seizoen 5 op X - Twitter: "er komt wat lekkers aan"

Hint 'Stranger Things' seizoen 5 op X - Twitter: "er komt wat lekkers aan"

Staking of niet, we krijgen een clue over de gebeurtenissen in het slotseizoen.

Valeria Milić
Het is behoorlijk frustrerend dat Stranger Things waarschijnlijk pas in 2025 te zien zal zijn. Dit weerhoudt de makers er echter niet van om om hints te plaatsen op X-Twitter.

De laatste clip, die je hieronder kunt bekijken, laat zien dat Ships Ahoy totaal in puin ligt. "Sorry voor de rommel" staat er bij geschreven.

Cryptisch antwoord


Dit hint erop dat er dingen staan te gebeuren in de ijssalon of in de Starcourt Mall. Op de vraag wat dit in vredesnaam te betekenen heeft volgt het cryptische antwoord dat er "iets lekkers" aankomt.

Combinatie


Promotie-campagnes worden natuurlijk ruim van tevoren gepland. Het is dus goed mogelijk dat de makers hebben besloten om zich aan het marketingplan te houden en wat belangstelling te genereren voor de serie. Zo hadden ze in 2019 een promotiecampagne met het Amerikaanse Baskin-Robbins. Hierbij werden diverse smaken ijs aangeboden die verwezen naar de serie.

Dit betrof onder andere Eleven's Heaven en Upside Down Pralines. Het verwoeste Ships Ahoy zou wel eens een verwijzing naar seizoen 5 kunnen zijn' Op korte termijn volgt letterlijk een voorproefje.

Je kunt Stranger Things bekijken op Netflix.
Aanbevolen artikelen