search
Keert 'Harry Potter'-regisseur David Yates terug voor de tv-serie?
Series / Nieuws

Keert 'Harry Potter'-regisseur David Yates terug voor de tv-serie?

Hoewel hij nu aan andere projecten werkt, sluit David Yates niet uit dat hij ooit naar de Harry Potter-franchise terugkeert.

Tegen een franchise zo groot als Harry Potter durf je bijna geen nee te zeggen. Ook David Yates houdt de deur graag open.

David Yates regisseerde de laatste vier Harry Potter-films, gebaseerd op de laatste drie boeken. Ook regisseerde hij alle drie de Fantastic Beasts-films. Hij drukte duidelijk zijn stempel op de franchise, maar is hij er nu daarom ook echt klaar mee?

Terugkeer David Yates?


Eerder dit jaar kondigde Warner Bros. aan dat een Harry Potter-serie voor HBO Max in ontwikkeling is. Natuurlijk vragen velen zich af of Yates hierbij betrokken is, aangezien zijn bijdrage aan de franchise enorm is.

Voorlopig heeft Yates het echter druk genoeg met andere projecten. In een interview met Deadline zij hij het volgende:

"Ik ben enthousiast om verder te gaan, ik vond het geweldig om Pain Hustlers te maken. Ik heb andere projecten op mijn bureau, die miljoenen kilometers verwijderd zijn van tovenaars en die allerlei dingen omvatten die niet met tovenaars te maken hebben."



"Zeg nooit nooit"


Maar over een mogelijke terugkeer naar Harry Potter zegt Yates "zeg nooit nooit". Aan de nieuwste Harry Potter-serie lijkt hij niet mee te werken, maar wat daarna volgt zou hem wellicht weer aanspreken.

De Harry Potter-films zijn te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen