search
Nieuwe teaser 'For All Mankind' seizoen 4 onthult releasedatum én tijdsprong naar 2003
Series / Trailer

Nieuwe teaser 'For All Mankind' seizoen 4 onthult releasedatum én tijdsprong naar 2003

Het seizoen toont hoe Happy Valley zijn aanwezigheid op Mars snel uitbreidt.

De geliefde scifi-serie For All Mankind heeft zojuist nieuwe beelden vrijgegeven voor hun vierde seizoen. Acht jaar na het vorige seizoen gaat het verhaal verder op de oppervlakte van de planeet Mars.

Het tiendelige seizoen toont hoe Happy Valley zijn aanwezigheid op Mars snel uitbreidt door voormalige vijanden in partners te veranderen.

Verhaal


In 2003, de huidige tijd van het nieuwe seizoen, heeft het ruimtevaartprogramma zich gericht op het vangen en ontginnen van zeer waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van zowel de aarde als Mars kunnen veranderen.



Spanningen tussen de bewoners van de nu uitdijende internationale basis dreigen alles waar ze voor werken teniet te doen.

Release


De opnames van het vierde seizoen van For All Mankind waren in februari al afgerond, dus de schrijversstakingen hebben geen impact gehad op de releasedatum.

De Apple-serie For All Mankind zal aftrappen met zijn vierde seizoen op vrijdag 10 november. Vervolgens zal elke week een aflevering uitkomen tot aan de finale op 12 januari.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen