Hannibal, voor altijd de enige echte leider van 'The A-Team'

Hannibal, de enige echte leider van 'The A-Team'

Hannibal, gespeeld door George Peppard, was de grote leider van 'The A-Team'.

Bas de Kramer, 15-09-2023 19:19

The A-Team is een iconische televisieserie uit de jaren '80 die, zoals iedereen wel weet, draait om een groep voormalige soldaten die ten onrechte beschuldigd worden van een misdaad die ze niet hebben gepleegd.
Één van de meest opvallende personages in het team is Hannibal Smith (gespeeld door wijlen George Peppard). Hannibal is de charismatische strateeg van het A-Team. Hannibal lijkt altijd oplossingen te zien en is altijd optimistisch over de kansen van zijn A-Team.

Plan

Hannibal is een meester in het plannen van complexe missies en het bedenken van slimme oplossingen voor de meest benarde situaties waar The A-Team zich elke keer weer in weet te brengen. Zijn beroemde uitspraak "I love it when a plan comes together" is een van de meest herkenbare zinnen uit de serie en toont zijn vastberadenheid om altijd een uitweg te vinden.

Wat Hannibal echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om met minimale middelen het onmogelijke te bereiken. Hij kon alledaagse voorwerpen omtoveren tot dodelijke wapens en had een onfeilbaar gevoel voor timing. Zijn talent om snel situaties te analyseren en oplossingen te bedenken, maakte hem de onbetwiste leider van het team.Lees meer over: murdoch, the A Team, dwight schultz, hannibal, george peppard, ba baracus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie