Disney+ verrast met nieuwe release van 'Werewolf by Night' van Marvel

De Special Presentation werd unaniem geprezen door fans en critici

Daan Kusen, 17-09-2023 09:13

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Marvel Studios' succesvolle Special Presentation, Werewolf By Night, maakt een terugkeer voor Halloween, maar deze keer omarmt het de wereld van kleur.

Werewolf By Night

Werewolf By Night volgt Jack Russell, een mysterieuze man die zich aansluit bij een geheime groep jagers die het tot hun missie hebben gemaakt om het monster bekend als de Man-Thing te doden.

Wat de groep niet weet, is dat een van hen eigenlijk de titulaire weerwolf is en dat hij zijn eigen plannen heeft voor de nacht.

De Special Presentation werd unaniem geprezen door fans en critici vanwege zijn volledig unieke esthetiek, die zwaar leent van de klassieke monsterfilms van Universal.In Kleur

Volgens de horror website Bloody Disgusting zal de populaire special in de dagen voor Halloween in kleur te zien zijn.

Om het griezelseizoen verder te vieren, zal Werewolf By Night ook beschikbaar zijn om te streamen op Hulu van 15 september tot en met 31 oktober.

Deze versie zal echter het origineel zijn dat in 2022 is uitgebracht.

Komt Werewolf By Night nog terug?

Marvel Studios heeft duidelijk heeft gemaakt dat Werewolf By Night bedoeld was als een op zichzelf staand verhaal.

Dit betekent niet dat dat de personages die verschijnen niet opnieuw kunnen opduiken.

Actrice Laura Donnelly heeft laten weten dat ze graag de rol van Elsa Bloodstone opnieuw wil spelen, vooral omdat ze gelooft dat het verhaal van het personage nog maar net begint.

"Wat ik leuk vind aan dit verhaal voor Elsa, is dat we het gevoel krijgen dat we pas aan het begin staan van iets voor haar; ze wordt niet geïntroduceerd als het personage dat we kennen uit de strips," legde Donnelly uit.

"Wat we zien is nog maar een laagje van het personage, er is nog veel meer te vertellen.

En dus voelt het als een klein voorproefje van de vele lagen die eronder liggen en een enorme achtergrond."Werewolf By Night is nu te streamen op Disney+. De "In Kleur"-versie zal op 20 oktober op de streamingservice verschijnen.Lees meer over: werewolf by night, marvel, mcu, disney plus, laura donnelly

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in